Astroloski tekstovi

Početak borbe Titana i Titanida


Saturn je u astrološkom Strijelcu 23.12.2014.-15.6.-2015. kada se ponovno vraća u astrološki znak Škorpiona.Od 18.9.2015.-te ponovno u Strijelcu i u ovome znaku ostaje do 20.12.2017.-te.

Saturn ulazi u dom svoga sina Jupitera kojega je kao i ostalu Jupiterovu braću progutao iz bojazni da ne izgubi vlast. Ono cega se bojiš to ce i biti pa je tako Jupiter koji nije bio progutan kada je stasao oslobodio svoju braću, protjerao oca Saturna i uspostavio novi poredak.

Kakav je dojam pojaviti se u domu onoga koji te uništio i prognao, il se pomirio sa činjenicom da on pripada prošlosti, sigurno da ne, pa prvi zaključak koji izvlačimo je da će u ovom periodu biti prisutna polarizacija na liniji staro-konzervativno-novo-progresivno.
Saturn voli lekcije a Jupiter ih jednostavno zna jer vlada višim znanjem.
Saturn voli kontrolu a Jupiter slobodu. Ove dvije planete su uvijek oprečne u razmišljanju i samim tim u vječnom sukobu.
Nakon dubokog i mističnog poniranja u same sebe kada je bio u Škorpionu sada sve postaje otvorenije, jasnije i neobuzdanije.

saturn

Sam utjecaj i sto ocekivati od Saturna u Strijelcu bilo je jučerašnje obraćanje pape Franje biskupima. Potreba da se promjeni staro.
Najveća zamka boravka Saturna u Jupiteru bit ce upravo vjerska snosljivost. Stvaranje Islamske drzave desilo se upravo sa prvim zrakama koje su do Saturna pristizale iz Strijelca.
Bit ce Vam dovoljno ako Vam pobrojim nekoliko osoba koje su rodjene sa Saturnom u Strijelcu da kroz njih spoznate sto mozete ocekivati u ovom periodu:Osama Bin Laden, Che Guevara, Mahatma Gandhi, M.L.King, Lenjin, Jasser Arafat i Ariel Sharon, Himmler, Goebbels i Anna Frank.
O cemu ce se onda ponajvise raditi u periodu ispred nas, zaključak je jednostavan:
Vjerski fanatizam, idealizam po cijenu revolucije, drukčija životna filozofija, nenasiljem na nasilje, rasna i sva druga prava i borba za njih, jedinstvo, isključivost, dokazivanje.
Prestaje opasnost od rijeka (barem do iduceg ljeta) a povećana opasnost od vatre, sunčevog svjetla, velikih letjelica i interkontinentalne rakete.
Izuzetno napet sam početak ove vladavine zbog egzaktnog kvadrata “komunističkog” Neptuna u Ribama i Saturna u Strijelcu.
Generacije koje prolaze prvi povrat Saturna i prve velike teze ispite su 1986./1987..
Oni nesto stariji kod kojih ce Saturn napraviti već drugi krug su generacije 1956.-1958..
Takodjer od ovih godina sami oduzimajte ili dodajite po 7.godina pa cete dobiti generacije kojima slijede iskusenja.
Zanimljivo je da se 1956. pojačao Ruski utjecaj na Bliskom Istoku ali i pokušaj Mađarske revolucije i rušenja moćnog SSSR-a.
Ako povučemo paralelu uvidjeti ćemo da ponovno imamo neku vrstu hladnog rata, Rusi se probijaju ovaj put kroz Tursku a ne Egipat a “odvaja” im se Ukrajina a ne kao tada Mađarska.
Jos jedna bitna stvar iz tog perioda jest početak svemirske utrke lansiranjem prvog Sputnika.
Prije nekoliko dana lansiran je probno Orion i utrka za prvog na Marsu je započela.
Najveće trpljenje ali i potrebu za dodatnom hrabrošću i snagom imat će: Strijelci prve dekade, zatim Blizanci, RIbe i Djevice takodjer prve dekade.
Ne budite ideološki zasljepljeni niti vjerski fanatični, poštujte sebe i druge.