Venera u Ribama

VENERA U RIBAMA

ribe
Venera se trenutno nalazi u astrološkom znaku Ribe, Evo malog uvoda o njoj:
Nakon za većinu prehitre Venere u Vodenjaku koja je trebala odlučivati u sekundi hoće li ljubavnoj ponudi reći da (i dok je promislila ona je prošla), ili želje da se oslobodimo stega ljubavi sad se situacija drastično mijenja. Venera se astrološki u Ribama osjeća super tj egzaltirana je. S obzirom da Ribe predstavljaju oceane, ljubav postaje duboka, maštalačka, želimo se stopiti i rastopiti od ljubavi.
Bit ćemo kao hipnotizirani zbog ljubavi i u ime ljubavi. Problem može nastati kada vidimo da osoba koju idealiziramo nije baš kao ona iz našeg sna nego obični smrtnik ili još gore – grešnik. Ali nikako grubijani jer to je najgore što se može dogoditi sanjivoj Veneri u Ribama. Tad kreće tsunami ljubomore ali i predaja drugom ekstremu, bijeg od stvarnosti kroz alkohol, tablete ili opijate.
Ribe su dupli znak pa se povećava mogućnost duplih veza. Ako ste se pogledavali s nekim dok je bila u Vodenjaku sad bi mogli završiti u odnosu. Često je to ipak na nivou mašte jer nitko ne mašta ali i ne idealizira kao Ribe. Ipak upozorenje! Ne pretjerujte u porocima i takvom društvu jer ćete nakon mjesec dana kada ode u Ovna gorko žaliti.
Ne zaletavajte se u brak a ova Venera će vas povući i ako ste jako kratko u vezi, prepustite to Holywoodskim zvijezdama. Šarene ljubavne naočale jesu na očima kroz ovaj period. U ljubavi najbolje vodenim i zemljanim znakovimam. Do novca preko umjetnosti, mode – cipele će se prodavati lopatom. Burze nešto i u mutnom, jer ipak su to Ribe.
Idemo snimiti naš ljubavni film najromantičniji do sad, uživati u idealu ljubavi i umrežiti se jer su ribe najšira ljubav, mjerljiva dubinama oceanna. Stopite se s partnerom i djelujte humanitarno.

MIT O SIRENAMA JER JE VENERA U RIBAMA PA EVO KAKO JE S NJIMA PROSAO ODISEJ:
Odisej je pobjegao sirenama.
Nakon putovanja u Had opet se vratio na Kirkin otok, a Kirka ga je upozorila na Sirene koje bi ga mogle uništiti te mu je savjetovala da ili začepi uši ili, ako baš mora čuti njihov pjev, bude privezan za jarbol, tako da ne može slijediti zvuk i tako postati nepovratno izgubljen.
Potom su krenuli s Kirkina otoka.
Njegovi su ljudi začepili uši voskom, a on im je zapovjedio da ignoriraju njegova zapomaganja.
On je sam bio privezan za jarbol – htio je iz znatiželje čuti pjesmu, a suborcima je rekao da mu je Kirka rekla da je mora čuti.
Tako su uspjeli proći pokraj Sirena.
Jazona je upozorio Kentaur Kiron da će Orfej biti nužan u argonautskom putovanju.
Naime, kad suzačuli pjev Sirena, Orfej je uzeo svoju liru i svirao još ljepše od Sirena, zaglušujući njihove glasove.
Jedan član posade ipak je čuo pjesmu i skočio u more, ali spasila ga je Afrodita.
Nakon što je brod uspješno prošao pored Sirena, one su se same protestirajući bacile u more.